Over mij

Centre for Sports Podiatry Netherlands

NUMMER 1 VOOR VOETKLACHTEN

Altijd in beweging!

CSPN is er voor iedereen met voetklachten. Voeten zijn de basis: ze bewegen ons voort, zetten ons in beweging. Zonder beweging is er geen leven mogelijk, het lichaam staat dan letterlijk en figuurlijk stil. CSPN stimuleert een soepele beweging voor iedereen.

Contact

CSPN behandelt iedereen,
sporter of niet sporter!

Cecile van der Sanden

Sportpodotherapeut, Intermittent Living Coach, hardlooptrainster, trailruntrainster, sportmasseur, orthomoleculair voedingsdeskundige, praktijkhouder CSPN. In 1991 begon ik mijn eigen praktijk in Nijmegen en in 2005 ben ik verhuisd naar Bemmel.

Mijn motto is: ‘Altijd in beweging.’ Buiten zijn, de wind, de zon, de dieren om me heen, dat doet me zo goed. Buiten bewegen, lol maken, genieten met een gezond, fit lichaam. Dat gun ik mezelf en mijn medemens.

Als kind speelde ik altijd buiten er ging geen dag voorbij of ik was buiten aan het rennen, voetballen, noem maar op. Op mijn 7e ben ik gaan hardlopen en op mijn 15e gaan hockeyen. Vier hockeyclubs heb ik versleten, de laatste was bij Den Bosch in de hoofdklasse. Ook heb ik bij diverse hardloopclubs gelopen, in 2015 ben ik mijn eigen harloopclub begonnen genaamd Run7days. Een paar jaar later ben ik begonnen met trailruntrainingen…

Lees verder

Wat is podotherapie?

Een podotherapeut is gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan rug, heupen, knieën, enkels en voeten, waar je last van hebt tijdens het bewegen in het dagelijks functioneren.

Mogelijke oorzaken van deze klachten zijn een verkeerd looppatroon of een afwijkende voetstand.

Manieren waarop de podotherapeut klachten behandelt zijn bijvoorbeeld het maken van podotherapeutische zolen en het geven van voorlichting en advies.

Missie CSPN

Mensen in beweging brengen en houden!

Dit lukt mij niet alleen. Gelukkig heb ik een heel team om me heen om dit te kunnen realiseren! Ik streef naar een optimale samenwerking tussen sportpodotherapeuten en andere disciplines, zoals sportartsen, orthopeden, fysiotherapeuten, manueel therapeuten, voedingsdeskundigen, trainers/coaches. Verantwoordelijkheid nemen voor je eigen lichaam speelt hier uiteraard een belangrijke rol in!

Contact

Centre for Sports Podiatry Netherlands

Telefoon

0481-462217

E-mail

info@cspn.nl

Neem contact op voor een afspraak

Ik hoop dat ik je kan en mag helpen. Investeer je nu in jouw gezondheid of betaal je later voor je medische behandelingen? Ik heb die keuze lang geleden al gemaakt. De keuze is aan jou zelf, maar ik zou je graag informeren zodat jij deze keuze onderbouwd en zelfverzekerd kan maken!

‘De kleinste verandering maakt het grootste verschil.’