Jeugd en overgewicht

Over overgewicht wordt al genoeg geschreven zult u denken. Ben ik het helemaal mee eens. Helaas is het de werkelijkheid dat steeds meer mensen overgewicht hebben en dat heeft zijn gevolgen voor de gezondheid. Kinderen bewegen minder, er is meer telefoon- en internetgebruik, en er wordt meer ‘gegamed’ dan 20 jaar geleden. Eigenlijk kunnen we het de jeugd niet kwalijk nemen, we gebruiken de telefoon en internet zelf ook dagelijks.

Maar aan dit alles hangt wel een prijskaartje: overgewicht zet niet aan tot bewegen, en niet bewegen is stilstand=achteruitgang. Een zittend bestaan leven is voor niemand aan te bevelen. Het kan leiden tot gewrichtsklachten, suikerziekte, metabool syndroom en natuurlijk ook voetklachten!

Vandaar dat wij graag u en uw kinderen in beweging zetten. Met onze therapieën om pijnvrij te blijven, goed te kunnen bewegen, en uw graag adviseren over uw dagelijkse mogelijkheid tot bewegen. Sta op en beweeg!

In de onderstaande link leest u er meer over.

https://www.allesoversport.nl/artikel/overzichtsartikel-jeugd-en-overgewicht?email=info@cspn.nl&id=f4e66d57-1092-451c-9bdc-cb5aaf31b304

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: