Run7Days: hardloop/trailrun-trainingen

Run7days: hardloop/trailrun-trainingen

idee-logo_run7days_defBij CSPN sportpodotherapie kun je sinds september 2015 hardlooptrainingen volgen. Als sportpodotherapeut ziet Cecile van der Sanden zoveel blessures bij sporters dat zij het tijd vond om naar buiten te gaan om hardlooptrainingen te starten voor ieder die dat wil!

Jong en oud, getraind of ongetraind, beginnend of gevorderd loper.  Er staan twee verschillende trainingsvarianten in het trainingsschema, maar afhankelijk van de animo kunnen er nog meer groepen starten.

Lijkt het je ook zo lekker? Deur achter je dicht trekken en gaan hardlopen?

Start nu en loop mee met  Run7days in Bemmel. Onder begeleiding van een sportpodotherapeut aan je conditie werken.

  • Zuurstof op doen in de buitenlucht
  • Veel persoonlijke aandacht
  • Uitdagende trainingen
  • Accent op loophouding, kracht en interval
  • Gediplomeerde, enthousiaste trainster
  • Samen lol hebben en voelen dat je lichaam fitter en sterker wordt

Meld je aan of neem contact op>>

TRAINSTER

De trainster bij Run7days is Cecile van der Sanden, gepassioneerd hardloopster, gediplomeerd hardlooptrainster & trailruntrainster.

FB_IMG_1465668865854

‘I’m born to run! Train het liefst dagelijks, loop wedstrijden en kan gewoon niet zonder hardlopen. Als sportpodotherapeut zie ik in mijn praktijk Centre for Sports Podiatry Netherlands vele blessures bij hardlopers, maar ook bij andere sporters. Ik wil hen graag via functionele hardlooptraining pijnvrij krijgen. Ik hoop mensen te inspireren en te motiveren via hardlopen in beweging te komen en te blijven. Persoonlijke aandacht voor iedereen die wilt hardlopen, die wilt blijven bewegen.
Het is prachtig om mensen in beweging te zien, en ik ben er van overtuigd dat hardlopen lichaam en geest kan verbeteren. Waarom zouden er zoveel mensen hardlopen? Als hardloopster heb ik daar wel een antwoord op. Ik hoop dat ik vele mensen kan inspireren de hardloopschoenen aan te trekken en er zelf antwoord op te geven.

Mijn hardloopervaring is groot, en met mijn geoefend oog als sportpodotherapeut zie ik snel wat iemand kan verbeteren. Ik ben iemand die graag op gevoel traint en training geeft. Laat de loper voelen hoe een beweging voelt, zodat de aanpassing van de beweging vanzelf gaat. Zo wil ik iedereen begeleiden, met passie, met overbrenging van energie.

Het belang van een trainer wordt onderschat, evenals het belang van de hardlooptechniek. Iedereen kan lopen, maar niet iedereen kan ‘hard lopen’.  En als er dan al hardgelopen wordt, gaat het al snel fout, wat aan een ‘gebrek aan hardlooptechniek’ zou kunnen liggen. Kijk naar andere sporten: tennis, judo, voetbal: techniek staat centraal, continu bijschaven van een beweging. Zo hoort het bij hardlopen ook te gaan: inslijpen van een beweging, perfectioneren van de techniek. Daar sta ik voor, daar begeleid ik je in.

Twijfel je nog of je snel of sterk genoeg bent? Maakt niet uit, je kunt altijd mee doen.
Gewoon doen, ik ben er zeker van dat je het leuk vindt!

TRAININGSROOSTER

TRAININGSDAGEN

Woensdagochtend: techniek en loopoefeningen.c97a7f6f9e44c3d731d0ed8865b1013a[1]
Aanvang: 08:00-09:00u
Maximaal aantal lopers: 15
Start locatie: Park Lingezegen, Landgoed Doornik aan de Zandsestraat. Op de parkeerplaats net naast de witte boerderij met huisnummer 5.

Op de woensdagochtend word je lekker fit en sterk. De aandacht gaat uit naar de looptechniek: armpositie, pasfrequentie, inzet knieën, etc. Tevens wordt er veel afgewisseld met loopoefeningen gedurende de hele training.
Bij deze cursus is het de bedoeling dat men 1 keer bij Run7days traint en 1 keer (of vaker) zelf. Zo is er sprake van enige opbouw en kan het lichaam wennen aan de belasting.

In deze groep is nog ruimte voor meer lopers, men kan altijd intreden. Een proefles is gratis!

Maandagavond: training gevorderden.
Aanvang: 18:00-19:15 uur
Maximaal aantal lopers: 15
Start locatie: vanuit praktijk CSPN, Parksingel 8 in Bemmel
Deze training is bedoeld voor lopers die al 5 kilometer of meer kunnen hardlopen. Dit is een intervaltraining. Het mooie van intervaltraining is dat het je snelheid verbetert, je verschillende energiesystemen aanspreekt en je meer afwisseling in je training creëert. Natuurlijk starten we met een warming-up, daarna het hoofdprogramma, waarna de cooling-down volgt.
Ook in deze groep is nog plaats voor hardlopers! Neem een keer een gratis proefles!

Trailruntraining/clinic.

Op afspraak. De kosten zijn afhankelijk van het aantal lopers. De locatie van deze training is de N70 route in Berg en Dal. Trainingsduur: 90 minuten

Looptechniektraining: 
Op aanvraag. Dit is een persoonlijke techniektraining, 1 op 1, waarbij veel loopoefeningen aan de orde komen.
Deze training is bedoeld voor hardlopers die telkens tegen blessure aanlopen, of lopers die speciale aandacht aan hun looptechniek willen besteden. Met specifieke looptraining wordt de loopbeweging ‘geperfectioneerd’. In deze training gaat het niet om kilometers maken of intervaltraining. Trainingsduur: 60 minuten .                                                                                                  Kosten: € 50.

Trainingen vinden lekker in de buitenlucht plaats in Bemmel en omgeving, in Park Lingezegen, over de dijken, etc.

TARIEVEN

Techniek en loopoefeningen: woensdag 
Start met een gratis proefles. Daarna is er de keuze uit onderstaande strippenkaarten.
Gevorderden training: maandag
Start met een gratis proefles.
Elke maandagavond trainen: keuze uit onderstaande strippenkaarten.

Looptechniektraining:
60 minuten: € 50.

Strippenkaart 10x € 60,00
Strippenkaart 20x € 100.00

Onderstaande foto’s zijn van: Karin Roelofs Photography.

%d bloggers liken dit: