Cecile van der Sanden, sportpodotherapeut, maar veel meer dan dat.

Cecile van der Sanden

_mg_5199 Sportpodotherapeut, hardlooptrainster, trailruntrainster, sportmasseur, orthomoleculair voedingsdeskundige, praktijkhouder CSPN. In 1991 begon ik mijn eigen praktijk in Nijmegen, in 2005 in Bemmel.

Mijn motto is: ‘Altijd in beweging’. Buiten zijn, de wind, de zon, de dieren  om me heen, dat doet me zo goed. Buiten bewegen, lol maken, genieten met een gezond, fit lichaam. Dat gun ik mezelf en mijn medemens.

Als kind speelde ik altijd buiten er ging geen dag voorbij of ik was buiten aan het rennen, voetballen, noem maar op. Op mijn 7e ben ik gaan hardlopen en op mijn 15e gaan hockeyen. Vier hockeyclubs heb ik versleten, de laatste was bij Den Bosch in de  hoofdklasse. Ook heb ik bij diverse hardloopclubs gelopen, in 2015 ben ik zelf training gaan geen bij mijn eigen clubje Run7days. Een paar jaar later ben ik begonnen met trailruntrainingen.

%d bloggers liken dit: