Intermittent Living, a way of life!

In december 2021 heb ik in België de opleiding tot Intermittent Living Coach gevolgd. Wat een ervaring was dat zeg!

Met een groep van zo’n 30 personen hebben we nuchter uren door de Ardennen gewandeld, met ondertussen ademhalingsoefeningen. Op blote voeten door het naaldbos gelopen om te connecten, in een koude rivier gelopen, gelegen.

We hebben HIT (high intensity training) uitgevoerd met na elke wedstrijd, ja het ging er hard aan toe tussen de fanatieke groepen, met tussendoor een fikse reeks ademhalingsoefeningen. Tevens in de hitte gebokst, gezweet met achteraf een hete douche, nee geen koude douche.

Natuurlijk hoorde er ook ijsbaden bij, brrr. Maar ik als koukleum heb er van geleerd en inmiddels is een koude douche, koude dip, of een koud bad in mijn weekprogramma geslopen.

Intermittent Fasting is al wat bekender, misschien kent u het al? Ook dat hebben we op vele manieren uitgevoerd.

En weet je, we hebben nog zoveel meer gedaan, ik ben er zo ontzettend door geïnspireerd, het heeft werkelijk mijn energie niveau veranderd, mijn leven verrijkt, waardoor ik besloten heb Intermittent Living tools in 2023 wil gaan bieden aan eenieder die zijn gezondheid lief is.

Wil je dat ook, laat het met weten, dan noteer ik je naam, en zodra ik van start ga, kun je mee!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: