En daar lag ik…

Een ongeluk zit in een klein hoekje, zo maak je nog hoogtemeters in Frankrijk, en zo lig je op de grond, dubbelgevouwen tussen je fiets. Dat overkwam mij vorige week, toen een auto in een bochtje net niet ver genoeg de bocht in stuurde. Knie kapot en pijnlijk, pijn aan de ribben en verder ging het wel. De hele week mank gelopen met een dikke knie, een pijnlijke rib, vaak ijscompressie toegepast, onbelast bewogen en het advies van een ervaren ultraloper, fysiotherapeut gevraagd en opgevolgd. Het komt allemaal wel goed, maar als ondernemer komt het dubbelhard aan: minder kunnen werken, geen inkomsten, niet kunnen trainen, geen training kunnen geven.

De strekking van dit verhaal is natuurlijk wel duidelijk: Gezondheid staat voor mijn altijd op de 1e plaats en dat zou bij iedereen zo moeten zijn. Ik denk dat ‘mijn schade bij dit ongeval’ meevalt om dat ik aardig goed getraind ben, mezelf nog enigszins kon opvangen.

Iedereen kan iets overkomen, elke dag, elke moment. Heb je gezondheid lief, houd je lijf sterk en ga lekker naar buiten. En zorg dat je weer heelhuids binnen komt!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: